VALG AV ELSYKKEL

ELSYKKEL HAR VIRKELIG ØKT I POPULARITET DE SISTE ÅRENE, VI SELGER MER OG MER ELSYKKEL. SAMMEN MED TERRENGSYKKEL ER ELSYKKEL DEN TYPEN SYKKEL SYKKELFABRIKK.NO SELGER MEST AV. VI SENDER SYKLER TIL HELE LANDET.

FORDELER MED ELSYKKEL:
– MILJØVENNLIG
– LAVE DRIFTSKOSTNADER
– INGEN BOMPENGER
– SLIPPER Å STÅ I KØ
– GLIMRENDE JOBBSYKKEL
– LENGRE TURER
– MORSOMT

HVILKEN ELSYKKEL PASSER FOR MEG?

  • Hvem skal bruke elsykkelen?
  • Hvor langt skal du sykle? I byen eller lengre turer?
  • Hvor skal du sykle?
  • Hvor ofte skal du sykle?

KJØPE ELSYKKEL HOS SYKKELFABRIKK.NO

Før vi sender ut en sykkel monterer vi den 100% og sjekker at alt er i orden både mekanisk på sykkelen men også det tekniske utstyret som batteri, computer, lys og lignende. Derfor kan du noen ganger oppleve litt støv på dekkene eller ikke fullt batteri fordi vi har testet sykkelen ved montering for å påse at alt er 100%.

Deretter pakkes sykkelen ned enten i eske eller i bag. For deg som kunde skal det være enkelt å handle sykkel hos oss. Avhengig av sykkeltype må du montere følgende når du mottar sykkelen:

– Pedaler (15mm fastnøkkel)
– Forhjul (noen sykler blir også sendt med forhjulet montert. (trenger ikke verktøy)
– Justere opp eller sette i setepinne (5mm umbrako eller torx)

Velger du hente i butikk er selfølgelig sykkelen 100% klar når den hentes!

SERVICE?

Alle sykler vi selger følger det med en gratis 3 måneders service. Denne er det vanskelig å utføre om du bor langt unna vårt verksted i Sandnes. Våre sykler har komponenter fra Shimano og Bosch som kanskje er de vanligste motor- og sykkeldelene. Dette vil ethvert sykkelverksted kunne hjelpe deg med. Vi anbefaler Shimano Service Center sertifiserte butikker – som oss. Har du spørsmål angående din Elsykkel er det bare å ringe oss 51 66 09 69.

VÅRE SYKLER

Vi selger sykler fra Ecoride, Stevens og Scott. Se alle Elsykler HER. Rekkevidde er ulik etter hvilken modell du velger.