“Since 1993”

Sykkelfabrikk.no eies av Trones Sykkel AS i Sandnes.

Trones Sykkel ble startet av Frode Trones og har drevet sykkelbutikk siden 1993. Alle som jobber på Trones idag er ihuga syklister og har erfaring fra en rekke landslag og disipliner. Lenge var det Frode og Thomas som drev butikken men i senere tid har også Henrik hjulpet til. I 2017 gjør Trones en kjempesatsning og kjøper sykkelmerket NOR Bicycles og nettbutikken Sykkelfabrikk.no. Med satsingen kom flere ansettelser og byggingen av nettbutikk. Trones Sykkel har som mål å bli byens beste sykkelbutikk men også levere kvalitet til hele landet gjennom nettbutikken Sykkelfabrikk.no / Tronessykkel.no

Verkstedet står sentralt i Trones og har meget godt rykte på seg, i 2017 gjøres også en stor oppgradering på Mekanikere, kompetanse og ikke minst verktøyet. Alt for å kunne tilby kundene det de forventer – det beste. Verkstedet utfører alle typer servicer. Vi selger mye EL-sykkel og gjør alle reperasjoner og diagnoser på El-sykkel.

Nettbutikken gir et utvalg av butikkens varer. Kvalitetssykler fra merker som Stevens, Basso og NOR Biycles til meget konkurransedyktige priser!

 

 

Kontakt oss:

51 66 09 69
post@tronessykkel.no

Trones Sykkel AS
Stavangerveien 4
4313 Sandnes