1. Sykkelfabrikk.no og Trones Sykkel AS kan ikke benytte personopplysninger om enkeltindivider, med mindre du har gitt   oss en bekreftelse på at dette er i orden.
  2.  Du har rett til å få en oversikt over lagrede personopplysninger og hvordan Trones Sykkel AS benytter den innhentede informasjonen.
  3.  Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til at Boardshop.no AS benytter dine   personopplysninger, og har også rett til å få informasjonen slettet.
  4.  Enkeltpersoner har rett til å overføre opplysninger fra en tjenesteleverandør til en annen.
  5. Trones Sykkel AS må informere deg om hvilke personopplysninger som samles inn, og ditt     samtykke må aktivt gis Trones Sykkel AS.
  6.  Du har rett til å kunne korrigere informasjonen dersom denne er utdatert eller feilaktig.
  7.  Du kan be om at vi ikke benytter personalopplysninger i databehandling, men at Trones Sykkel AS kan lagre informasjonen for å kunne sende deg dine ordrer fra vår nettbutikk.
  8.  Du har rett til å stoppe behandling av personopplysninger til bruk i direkte markedsføring.   Trones Sykkel AS plikter å stoppe behandlingen straks forespørselen er mottatt.
  9.  Du har rett til å bli varslet dersom personopplysninger kommer på avveie ved datainnbrudd.   Trones Sykkel AS plikter å opplyse om dette innen 72 timer etter at innbruddet fant sted.

 

 Persondata vi samler inn:

Trones Sykkel AS samler inn persondata ved ordresetting på www.sykkelfabrikk.no Dette inkluderer navn, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.

Trones Sykkel AS samler inn persondata når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Dette inkluderer navn, e-postadresse, kjønn, aldersgruppe, interesser og hvor hyppig du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss.

 Ved besøk på www.sykkelfabrikk.no samler vi inn opplysninger om hvilke sider du besøker, om du benytter datamaskin, telefon eller nettbrett, IP-adresser, operativsystem og hvor lang tid du bruker på vår nettside. Informasjonen lagres anonymt.

 

 Bruk av persondata:

 Boardshop.no AS benytter innhentet informasjon når du setter ordre på www.boardshop.no for å kunne ta betalt for, og sende deg det du har bestilt. Vi ønsker også å kunne kontakte deg dersom vi må informere om feil  eller mangler ved din ordre.

 Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev vil du få tilsendt informasjon om våre nyheter, kampanjer og rabattkoder til våre abonnenter. Denne informasjonen vil bli sendt deg pr e-post.

 

 Sikkerhet og oppbevaring av innsamlet data:

 Alle personopplysninger behandles i tråd med personvernloven og tilsyn med denne er underlagt Datatilsynet. Trones Sykkel AS selger ikke personopplysninger til tredjeparts aktører.

 Følgende firma har tilgang til ulike opplysninger vi lagrer:

 Google Analytics: Benytter informasjon om hvilke sider du besøker, om du benytter datamaskin, telefon eller nettbrett, IP-adresser, operativsystem og hvor lang tid du bruker på vår nettside. Informasjonen lagres anonymt  og benyttes for å forbedre nettsiden.

 

 

Paypal

Vi bruker Paypal som vår betalingsløsning, som gir en forenklet kjøpsopplevelse. Når du velger å gå til kassen, kan e-postadressen din, fornavn, etternavn, fødselsdato, adresse og telefonnummer automatisk overføres til Paypal, slik at du kan bruke Paypal. Disse brukerbetingelsene gjelder for bruk av Paypal checkout er tilgjengelig her:

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full